”. HGF - Forside
picture-wheel

Kommende aktiviteter

01-03-2022
Power Girls opvisning

Informationer

Corona opdatering 10-12-2021
Har du tegn på corona så skal du tage en test.
I tilfælde af corona bedes du kontakte dit holds trænere og informere dem omkring det.
Vi råder at du følger corona guidelinesCorona opdatering 01-02-2021
Tiden går godt, når man er i godt selskab. Og snart er det jul. Desværre strammer det til med smitte igen. Derfor passer vi ekstra godt på med håndsprit og afstand, så det er trygt at deltage på vores hold. Og så krydser vi fingre for at undgå nedlukning igen - det vil næsten ikke være til at bære. Du kan stadig nå at være med - se hvilke hold vi har ved at klikke rundt. Det er angivet, hvis holdet er fyldt op Tilmelding er åben. Hvis du støder i problemer, så ring til Lis Brogaard på 2999 2318

Mangler du og dit barn et gymnastik hold?

Så har vi massere af gode muligheder til dig og dit barn. Hos Herning gymnastik forening tilbyder vi en lang række af gode hold og søde trænere. Tilmeld dig i dag, og bliv en del af HGFs store fællesskab. Tryk på knappen under for at se vores hold og deres priser.

Tilmeld

Er du vores kommene indstruktør?

Er du en seriøs (evt. kommende) instruktør eller hjælpeinstruktør, giver HGF dig chancen for at komme videre i din uddannelse. Vi kan altid bruge hænder på vore børnehold – hjælpere som sikrer, at mange kan være i gang på samme tid. Foreningen giver mulighed for deltagelse i relevante kurser.

Kontakt